Επιλογή Σελίδας

Λίγα λόγια για εμάς

Η ποιότητα είναι πάντα το πρώτο μέλημα μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Elixir of Life δίπλα σας από το 2015, με την παροχή ποιοτικών προϊόντων περιποίησης και διατροφής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Elixir of Life είναι μια νέα εταιρία στον χώρο των προϊόντων καλλωπισμού, βιολογικών και φυτικών προϊόντων.  Παρά το γεγονός ότι έχει σύντομο χρόνο δραστηριοποίησης στο τομέα της παραγωγής και πώλησης ιδιαίτερων και αγνών φυτικών προϊόντων, προσπαθεί πάντα το τελικό αποτέλεσμα να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τους πελάτες της.

Τα προϊόντα που σας παρέχουμε φροντίζουμε πάντα να είναι από αγνά υλικά και να έχουν ιδιαίτερες θρεπτικές ουσίες. Υλικά όπως παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, ποιοτικό μέλι και βότανα από την Κρήτη (και άλλα μέρη) χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα καλλωπισμού, διατροφής και περιποίησης που σας παρέχουμε.

Ο σκοπός από το ηλεκτρονικό κατάστημα Elixir of Life είναι τα αγνά ελληνικά προϊόντα να φτάνουν σε εσάς αμέσως από τον παραγωγό. Για αυτό το λόγο όσα προϊόντα δεν συλλέγουμε ή παράγουμε εμείς, φροντίζουμε να τα παίρνουμε από παραγωγούς που παρέχουν μόνο ποιοτικά προϊόντα. Μας ενδιαφέρει πάντα το προϊόν που φτάνει στο σπίτι σας να έχει την αγνότητα και ποιότητα που θα είχε οποιοδήποτε τρόφιμο ή καλλυντικό που θα φτιάχνατε μόνοι σας με φυτικά υλικά και χωρίς συντηρητικά.

Εκτός όμως από την παροχή αγνών και ποιοτικών προϊόντων στους πελάτες η Elixir of Life έχει επίσης σκοπό να προβάλει τους παραγωγούς που δεν έχουν αυτή την στιγμή την δυνατότητα επαγγελματικής παρουσίας στο διαδίκτυο. Για αυτό τον λόγο σας καλούμε αν είστε κάποιος παραγωγός αγνών, παραδοσιακών και ποιοτικών προϊόντων και θέλετε να παρέχετε τα προϊόντα σας σε ένα μεγαλύτερο κοινό (αυτό του παγκόσμιου ιστού) να έρθετε σε επικοινωνία με εμάς.

Θα βρισκόμαστε στο πλευρό σας για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε προσωπικά για όποια απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα που παρέχουμε. Μπορούμε ύστερα από επικοινωνία να δεχτούμε παραγγελιές και από επιχειρήσεις. Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η υπόσχεσή μας σε εσάς

Το Elixir of Life πάντα πιστό στις αρχές του, σας παρέχει μοναδικά προϊόντα από τα πιο αγνά υλικά 

Z

100% Βιολογικά

Τα βιολογικά προϊόντα παράγονται από 100% αγνά υλικά 

Z

Εξαιρετικές τιμές

Εδώ θα βρείτε προϊόντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής

Z

Μέγιστη ποιότητα

Όλα τα προϊοντα είναι ελεγμένα και προσφέρουν την μέγιστη ποιότητα

Z

Πάντα δίπλα σας

Θα είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία ή διευκρίνιση

Το Elixir of Life σας προτείνει…

Βλέπετε 7–12 απο 19 αποτέλεσματα

19

Pin It on Pinterest