Επιλογή Σελίδας

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 25 Ιούλιος 2019 και ισχύει για τους πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, εξηγούμε τι κάνουμε με τα δεδομένα που λαμβάνουμε για εσάς μέσω του https://www.elixiroflife.gr. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτή τη δήλωση. Κατά την διαδικασία ανάπτυξης αλλά και αναβάθμισης του ιστοτόπου μας συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί απορρήτου. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

  • δηλώνουμε με σαφήνεια τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα. Αυτό γίνεται μέσω αυτής της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων.
  • επιδιώκουμε να περιορίσουμε τη συλλογή προσωπικών δεδομένων μας μόνο στα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για νόμιμους σκοπούς.
  • ζητάμε πάντα τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε περιπτώσεις που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας.
  • λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και απαιτούμε επίσης αυτό από τα μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας.
  • we respect your right to access your personal data or have it corrected or deleted, at your request.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε ακριβώς ποια δεδομένα διατηρούμε από εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1. Σκοπός, δεδομένα και περίοδος διατήρησης

1.1 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Επικοινωνία – Μέσω τηλεφώνου, ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και ηλεκτρονικές φόρμες

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, Διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση για την οποία επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.2 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Πληρωμές

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, Διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Τοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση για την οποία επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

We determine the retention period according to fixed objective criteria: Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που αφορούν τις παραγγελίες και μπορεί να τα διαγράψει με βάση την πολιτική απορρήτου

1.3 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Εγγραφή – Δημιουργία λογαριασμού

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, Διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email
  • Όνομα χρήστη, κωδικούς πρόσβασης και άλλα δεδομένα σχετικά με το λογαριασμό
  • Τοποθεσία
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση για την οποία επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

We determine the retention period according to fixed objective criteria: Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής του λογαριασμού και των δεδομένων εκτός αυτών που ορίζονται στην πολιτική απορρήτου

1.4 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Ενημερωτικά Δελτία

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, Διεύθυνση και Πόλη
  • Διεύθυνση email

Η βάση για την οποία επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

We determine the retention period according to fixed objective criteria: Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής των στοιχείων του newsletter

1.5 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Για την υποστήριξη υπηρεσιών ή προϊόντων που ένας πελάτης θέλει να αγοράσει ή έχει αγοράσει

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Διεύθυνση IP
  • Τοποθεσία

Η βάση για την οποία επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.6 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Συγκέντρωση και ανάλυση στατιστικών για τη βελτίωση της ιστοσελίδας.

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Διεύθυνση IP
  • Τοποθεσία

Η βάση για την οποία επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

2. Κοινή χρήση με άλλα μέρη

We only share or disclose this data to processors for the following purposes:

Εκτελούντες την Επεξεργασία

Όνομα: ΕΛΤΑ Courier
Χώρα: Ελλάδα
Σκοπός: Μεταφορά προϊόντων

3. Cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στη .  

Έχουμε συνάψει συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων με την Google.

4. Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να περιορίσουμε την κατάχρηση και την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο τα απαραίτητα πρόσωπα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ότι η πρόσβαση στα δεδομένα προστατεύεται και ότι τα μέτρα ασφαλείας μας αναβαθμίζονται τακτικά.

5. Διαδικτυακοί τόποι τρίτων

Αυτή η δήλωση απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με συνδέσμους στην ιστοσελίδα μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτά τα τρίτα μέρη χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου αυτών των ιστότοπων πριν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους.

6. Τροποποιήσεις αυτής της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης αυτής της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά αυτές τις δηλώσεις απορρήτου, για να γνωρίζετε τις αλλαγές. Επιπλέον, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε ενεργά όπου είναι δυνατόν.

7. Πρόσβαση και τροποποίηση των δεδομένων σας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε σχετικά με εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας. Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Βεβαιωθείτε ότι δηλώνετε πάντα ξεκάθαρα ποιοι είστε, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν τροποποιούμε ή διαγράφουμε δεδομένα από λάθος άτομο.

8. Υποβολή καταγγελίας

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε (μια καταγγελία για) την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε μια καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

9. Στοιχεία επικοινωνίας

Qubis – ΚΑΦΤΑΚΗΣ ΕΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αγ. Γεωργίου 26, 71601, Ηράκλειο Κρήτης
Greece
Ιστοσελίδα:
https://www.elixiroflife.gr
Email: info@elixiroflife.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +306944590343

Παράρτημα

WooCommerce

Αυτό το υπόδειγμα περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να συλλέγει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, πως αποθηκεύει και μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που είναι ενεργοποιημένες και τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται, οι συγκεκριμένες πληροφορίες που μοιράζονται από το κατάστημά σας ποικίλλουν. Συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο όταν αποφασίζετε ποιες πληροφορίες θα αποκαλύψετε σχετικά με την πολιτική απορρήτου σας.

Συλλέηγουμε πληρογφορίες για εσάς κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας στο κατάστημα μας.

Τι συλλέγουμε και αποθηκεύουμε

Καθώς επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα παρακολουθούμε:
  • Τα προϊόντα που έχετε δει: θα το χρησιμοποιήσουμε για να δείξουμε, για παράδειγμα, προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα
  • Τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπος προγράμματος περιήγησης: θα τα χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς όπως ο υπολογισμός του ΦΠΑ και το κόστος αποστολής
  • Διεύθυνση αποστολής: θα σας ζητήσουμε να εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση, ώστε να μπορούμε, για παράδειγμα, να εκτιμήσουμε το κόστος αποστολής πριν πραγματοποιήσετε μια παραγγελία αλλά και για να σας στείλουμε την παραγγελία!
Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης cookies για να παρακολουθούμε το περιεχόμενο του καλαθιού ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας.

Σημείωση: ενδεχομένως να θέλετε να περιγράψετε λεπτομερέστερα την πολιτική cookie και να συνδεθείτε με αυτήν την ενότητα από εδώ.

Όταν αγοράζετε από εμάς, θα σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας / πληρωμής και τις προαιρετικές πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς, όπως:
  • Να σας στείλουμε πληροφορίες για τον λογαριασμό σας και την παραγγελία σας
  • Απαντήσεις στα αιτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών και των παραπόνων
  • Διεκπεραίωση πληρωμών και πρόληψη απάτης
  • Ρύθμιση του λογαριασμού σας για το κατάστημά μας
  • Τήρηση των νομικών υποχρεώσεων που έχουμε, όπως ο υπολογισμός των φόρων
  • Βελτίωση προσφορών καταστήματός μας
  • Να σας στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα, εφόσον επιλέξετε να τα λαμβάνετε
Αν κάνετε λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε το όνομα, διεύθυνση, email και τηλεφωνικό αριθμό, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις μελλοντικές σας παραγγελίες. Γενικότερα αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για όσο χρόνο χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε και δεν είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να συνεχίσουμε να το διατηρούμε. Για παράδειγμα, θα αποθηκεύουμε πληροφορίες παραγγελίας για XXX χρόνια για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής. Επίσης, θα αποθηκεύουμε σχόλια ή κριτικές, αν επιλέξετε να τα αφήσετε.

Ποιος στην ομάδα μας έχει πρόσβαση

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, τόσο οι διαχειριστές της πλατφόρμας όσο και οι διαχειριστές καταστημάτων έχουν πρόσβαση:
  • Στοιχεία παραγγελίας όπως τι αγοράστηκαν, πότε αγοράστηκαν και που θα έπρεπε να σταλούν, επίσης
  • Πληροφορίες πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, και πληροφορίες χρέωσης και αποστολής.
Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην εκτέλεση των παραγγελιών, να επεξεργαστούν τις επιστροφές και να σας υποστηρίξουν.

Τι μοιραζόμαστε με τρίτους

Σε αυτή την ενότητα θα πρέπει να αναφέρετε με ποιον μοιράζεστε δεδομένα και για ποιο σκοπό. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει, αλλά μπορεί να μην περιορίζεται σε, υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων, μάρκετινγκ, πύλες πληρωμών, υπηρεσίες μεταφορών και ενσωματώσεις τρίτων.

Μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτους που μας βοηθούν να παρέχουμε για τις παραγγελίες σας υπηρεσίες αποστολής και υπηρεσίες αποθήκευσης· για παράδειγμα —

Πληρωμές

Σε αυτήν την υποενότητα θα πρέπει να αναφέρετε τους επεξεργαστές πληρωμών τρίτου μέρους που χρησιμοποιείτε για να πραγματοποιείτε πληρωμές στο κατάστημά σας, καθώς αυτές μπορεί να χειρίζονται τα δεδομένα πελατών. Έχουμε συμπεριλάβει το PayPal ως παράδειγμα, αλλά θα πρέπει να το καταργήσετε αν δεν χρησιμοποιείτε το PayPal.

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω του PayPal. Κατά την επεξεργασία των πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα μεταβιβαστούν στο PayPal, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το συνολικό ποσό αγοράς και τα στοιχεία χρέωσης. Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική απορρήτου του PayPal για περισσότερες πληροφορίες.

WPML

Το WPML χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση της τρέχουσας γλώσσας του επισκέπτη, τη γλώσσα την οποία επισκέφθηκαν τελευταία και τη γλώσσα των χρηστών που έχουν συνδεθεί. Όσο χρησιμοποιείτε την προσθήκη, το WPML θα μοιράζεται δεδομένα σχετικά με τον ιστότοπο μέσω του Installer. Δεν μπορούν να μοιραστούν δεδομένα από τον ίδιο τον χρήστη.

WooCommerce Services

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with external services. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.

MailChimp for WooCommerce

When shopping, we keep a record of your email and the cart contents for up to 30 days on our server. This record is kept to repopulate the contents of your cart if you switch devices or needed to come back another day. Read our privacy policy here.

Pin It on Pinterest