Επιλογή Σελίδας

Πολιτική σχετικά με τα cookies

Αυτή η δήλωση για τα cookies ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 25 Ιούλιος 2019 και ισχύει για τους πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

1 Εισαγωγή

Ο ιστότοπός μας,https://www.elixiroflife.gr (στο εξής: «ο ιστότοπος») χρησιμοποιεί cookies και άλλες σχετικές τεχνολογίες (για λόγους ευκολίας όλες οι τεχνολογίες αναφέρονται ως «cookies»). Τα cookies τοποθετούνται επίσης από τρίτους που έχουμε εμπλακεί. Στο παρακάτω έγγραφο σας ενημερώνουμε για τη χρήση των cookies στην ιστοσελίδα μας.

2 Τι είναι τα cookies;

Το cookie είναι ένα μικρό απλό αρχείο που αποστέλλεται μαζί με σελίδες αυτού του ιστότοπου και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησης στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή άλλης συσκευής. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται εκεί μπορούν να επιστραφούν στους διακομιστές μας ή στους διακομιστές σχετικών τρίτων φορέων κατά τη διάρκεια μιας επόμενης επίσκεψης.

3 Τι είναι τα scripts;

A script is a piece of program code that is used to make our website function properly and interactively. This code is executed on our server or on your device.

4 Τι είναι ένα webbeacon;

Το web beacon (ή ετικέτα εικονοστοιχείων – pixel tag) είναι ένα μικρό, αόρατο κομμάτι κειμένου ή εικόνας σε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο. Για να το κάνετε αυτό, αποθηκεύονται διάφορα δεδομένα σχετικά με εσάς χρησιμοποιώντας web beacons.

5 Συγκατάθεση

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για πρώτη φορά, θα σας δείξουμε ένα αναδυόμενο παράθυρο με μια εξήγηση για τα cookies. Μόλις κάνετε κλικ στο «Αποδέχομαι την δημιουργία όλων των cookies», συμφωνείτε να χρησιμοποιούμε όλα τα cookies και plug-ins όπως περιγράφεται στο αναδυόμενο παράθυρο και σε αυτή τη δήλωση πολιτικής για τα cookie. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies μέσω του προγράμματος περιήγησης, αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο ιστότοπός μας ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον σωστά.

6 Διαχείριση των cookies από τρίτους

Έχουμε συνάψει συμφωνίες σχετικά με τη χρήση cookie με άλλες εταιρείες που τοποθετούν cookies. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτά τα τρίτα μέρη χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Τα μέρη όπως η Google πρέπει να θεωρούνται ως ανεξάρτητοι διαχειριστές επεξεργασίας δεδομένων κατά την έννοια του κανονισμού περί γενικής προστασίας δεδομένων. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου αυτών των εταιρειών.

7 Cookies

7.1 Τεχνικά ή λειτουργικά cookies

Ορισμένα cookies διασφαλίζουν ότι ορισμένα τμήματα του ιστότοπου λειτουργούν σωστά και ότι οι προτιμήσεις των χρηστών παραμένουν γνωστές. Τοποθετώντας λειτουργικά cookies, σας διευκολύνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να εισάγετε επανειλημμένα τις ίδιες πληροφορίες κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας και, για παράδειγμα, τα αντικείμενα παραμένουν στο καλάθι αγορών σας έως ότου να ολοκληρώσετε την αγορά. Τέτοιου είδους cookies μπορεί να αποθηκεύονται και χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

7.2 Analytical cookies

We use analytical cookies to optimize the website experience for our users. With these analytical cookies we get insights in the usage of our website. We ask your permission to place analytical cookies.

7.3 Διαφημιστικά cookies

On this website we use advertising cookies, enabling us to personalize the advertisements for you, and we (and third parties) gain insights into the campaign results. This happens based on a profile we create based on your click and surfing on and outside https://www.elixiroflife.gr. With these cookies you, as website visitor are linked to a unique ID, so you do not see the same ad more than once for example.

Επειδή αυτά τα cookies έχουν επισημανθεί ως cookie παρακολούθησης, ζητάμε την άδειά σας να τα τοποθετήσουμε.

7.4 Κουμπιά κοινωνικών μέσων

Στην ιστοσελίδα μας έχουμε συμπεριλάβει κουμπιά για το Facebook, Twitter and Instagram για την προώθηση ιστοσελίδων (π.χ. «like», «pin») ή την κοινή χρήση (π.χ. «tweet») στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, Twitter and Instagram. Αυτά τα κουμπιά λειτουργούν χρησιμοποιώντας κομμάτια κώδικα που προέρχονται από το Facebook, Twitter and Instagram. Αυτός ο κώδικας τοποθετεί τα cookies. Αυτά τα κουμπιά κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μπορούν επίσης να αποθηκεύουν και να επεξεργάζονται ορισμένες πληροφορίες, έτσι ώστε να μπορεί να σας παρουσιαστεί μια εξατομικευμένη διαφήμιση

Διαβάστε τις δηλώσεις απορρήτου αυτών των κοινωνικών δικτύων (οι οποίες μπορούν να αλλάζουν τακτικά) για να διαβάσετε τι κάνουν με τα (προσωπικά) σας δεδομένα που επεξεργάζονται χρησιμοποιώντας αυτά τα cookies. Τα δεδομένα που ανακτώνται είναι όσο το δυνατόν ανώνυμα. Τα Facebook, Twitter and Instagram βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

8 Cookies που είναι τοποθετημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Google Analytics
Σκοπός: Performance
Περίοδος διατήρησης: From session up to  two years
Περιγραφή: We use Google Analytics, a web analytics service provided by Google. Google Analytics uses cookies that allows us to analyze the use of our website and to compile reports on website activity and internet usage.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricΠροστασία προσωπικών δεδομένων
JetPack
Σκοπός:
Περίοδος διατήρησης:
Περιγραφή:
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
tk_tc, tk_qs, tk_ai, jetpackStateΠροστασία προσωπικών δεδομένων
PHP Session ID
Σκοπός: Storing user data across pages for functional purposes
Περίοδος διατήρησης: Store data for users to use in the web application
Περιγραφή: Sessions are a simple way to store data for individual users against a unique session ID. Session IDs are sent to the browser via session cookies and the ID is used to retrieve existing session data
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
PHPSESSIDΠροστασία προσωπικών δεδομένων
MailChimp
Σκοπός: This cookie is used to keep track of newsletter sign ups.
Περίοδος διατήρησης: 365 days
Περιγραφή: These cookies are used to keep track of newsletter sign ups and client emails at checkout, Mailchimp utilises cookies to store information captured from user input for remarketing purpose.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
mailchimp_landing_site, mailchimp.cart.current_email, mailchimp.cart.previous_email, mailchimp_user_email, mailchimp_user_previous_email, mailchimp_cart_current_email, mailchimp_cart_previous_emailΠροστασία προσωπικών δεδομένων
WooCommerce
Σκοπός: This cookie is placed to keep track of sales, shopping cart items.
Περίοδος διατήρησης: 365 days
Περιγραφή: This cookie is placed to keep track of sales, shopping cart items.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
wc_cart_hash_xxxxxx, wpwoocommerce_session_xxxxxx, woocommerce_recently_viewed, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash, wp_woocommerce_session_xxxxxxΠροστασία προσωπικών δεδομένων
WPML
Σκοπός:
Περίοδος διατήρησης:
Περιγραφή: WPML is a cookie used to provide different languages for an user. Also it checks which language a user is using.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
wpml_browser_redirect_test, _icl_current_language, _icl_visitor_lang_js, _icl_current_admin_language_Προστασία προσωπικών δεδομένων
ET Editor
Σκοπός: This cookie is set by ET Editor and is being used as a session cookie.
Περίοδος διατήρησης: 365 days
Περιγραφή: The cookie makes it possible for us to adjust the website in different manners via a Page Builder tool.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
et-editor-available-post, et-editor-available-post-xxxx-bbΠροστασία προσωπικών δεδομένων
Mixpanel
Σκοπός:
Περίοδος διατήρησης:
Περιγραφή:
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
mixpanelΠροστασία προσωπικών δεδομένων
WordPress
Σκοπός: WordPress log in cookie
Περίοδος διατήρησης: 30 days
Περιγραφή: Cookie to keep you logged in
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
_wordpress_Προστασία προσωπικών δεδομένων
WP Rocket
Σκοπός: WP Rocket places cookies to make use of caching. This means that the browser saves certain elements of the website, so the website will load faster when visiting again.
Περίοδος διατήρησης: 365 days
Περιγραφή: WP Rocket places cookies to make use of caching. This means that the browser saves certain elements of the website, so the website will load faster when visiting again.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
wpr-hash, wpr-show-sidebarΠροστασία προσωπικών δεδομένων
Algolia
Σκοπός: This cookie is used to be able to use the Algolia search function on our website.
Περίοδος διατήρησης: 365 days
Περιγραφή: This cookie is used to be able to use the Algolia search function on our website.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
algoliasearch-client-jsΠροστασία προσωπικών δεδομένων
WP Autosave
Σκοπός: We use this plugin for automatically saving a post from the editor to drafts by timer or by changes in editor.
Περίοδος διατήρησης: 365 days
Περιγραφή: We use this plugin for automatically saving a post from the editor to drafts by timer or by changes in editor.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
wp-autosave-1Προστασία προσωπικών δεδομένων
WP_API Schema
Σκοπός: This cookie makes it possible to provide Schema JSON-LD / SEO markup for articles, events, local business, products, recipes, reviews and many more.
Περίοδος διατήρησης: 365 days
Περιγραφή: This cookie makes it possible to provide Schema JSON-LD / SEO markup for articles, events, local business, products, recipes, reviews and many more.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxxΠροστασία προσωπικών δεδομένων
Facebook
Σκοπός: Personalised advertisements
Περίοδος διατήρησης: 1 year
Περιγραφή: Facebook uses cookies to target users with personalised advertisements
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpΠροστασία προσωπικών δεδομένων
Twitter
Σκοπός: Target users with personalised ads
Περίοδος διατήρησης: 1 year
Περιγραφή: Twitter tracks users to target them with personalised ads
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
metrics_tokenΠροστασία προσωπικών δεδομένων
Instagram
Σκοπός: Personalised advertisements
Περίοδος διατήρησης: 1 year
Περιγραφή: Instagram uses cookies to target users with personalised advertisements
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpΠροστασία προσωπικών δεδομένων
Google Fonts
Σκοπός: Display of fonts on our website
Περίοδος διατήρησης: 365 days
Περιγραφή: We use the Google Fonts API to display fonts on our website. The Google fonts API requests your IP address when visiting our website.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
tcb_google_fontsΠροστασία προσωπικών δεδομένων
Google Recaptcha
Σκοπός:
Περίοδος διατήρησης:
Περιγραφή:
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
Προστασία προσωπικών δεδομένων
Complianz
Σκοπός: Remember the cookie warning choice
Περίοδος διατήρησης: 365 μέρες
Περιγραφή: Complianz stores the user preferences for the cookie warning banner
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idΠροστασία προσωπικών δεδομένων
WP Do Not Track
Σκοπός: This cookie is used to stop plugins and themes from adding 3rd party tracking code and cookies.
Περίοδος διατήρησης: 365 μέρες
Περιγραφή: This cookie is used to stop plugins and themes from adding 3rd party tracking code and cookies.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
wp-donottrack_feed, dont_track_meΠροστασία προσωπικών δεδομένων
Redux
Σκοπός: Cookie to improve the user movement in the site.
Περίοδος διατήρησης: 365 μέρες
Περιγραφή: Cookie to improve the user movement in the site.
Ονόματα που χρησιμοποιούνταιΚοινή χρήση
redux_current_tab, redux_current_tab_getΠροστασία προσωπικών δεδομένων

9 Τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Έχετε το δικαίωμα να μάθετε γιατί τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητα, τι θα συμβεί σε αυτά και πόσο καιρό θα διατηρηθούν στον ιστότοπο μας.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που είναι γνωστά σε εμάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: έχετε το δικαίωμα να συμπληρώνετε, να διορθώνετε, να διαγράφετε ή να αποκλείετε τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε το επιθυμείτε.
  • Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να το ανακαλέσετε και επίσης έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τον διαχειριστή όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα μεταφέρετε οπουδήποτε επιθυμείτε.
  • Δικαίωμα αντικρούσεως: μπορεί να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Εμείς ως εταιρεία το τηρούμε αυτό απόλυτα, εκτός εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι επεξεργασίας.

Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας. Ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται στο κάτω μέρος αυτής της δήλωσης περι των cookies. Αν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, θα θέλαμε να σας ακούσουμε, αλλά έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων).

10 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση και διαγραφή των cookies

You can use your internet browser to automatically or manually delete cookies. You can also specify that certain cookies may not be placed. Another option is to change the settings of your internet browser so that you receive a message each time a cookie is placed. For more information about these options, please refer to the instructions in the Help section of your browser.

Παρακαλώ σημειώστε ότι ο ιστότοπός μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά εάν όλα τα cookies είναι απενεργοποιημένα. Εάν διαγράψετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα τοποθετηθούν ξανά μετά τη συγκατάθεσή σας, όταν επισκεφθείτε ξανά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

11 Στοιχεία επικοινωνίας

Για ερωτήσεις ή / και σχόλια σχετικά με την πολιτική για τα cookies, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Qubis – ΚΑΦΤΑΚΗΣ ΕΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αγ. Γεωργίου 26, 71601, Ηράκλειο Κρήτης
Greece
Website: https://www.elixiroflife.gr
Email: info@elixiroflife.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +306944590343

 Current status: AcceptedCurrent status: Denied

Pin It on Pinterest