Επιλογή Σελίδας

Λάμψη και ομορφιά με σύμμαχο την φύση

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

Στην εποχή που ζούμε όλο και περισσότερο βλέπουμε ο κόσμος να στρέφεται σε έναν πιο οικολογικό και πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνεχής αναζήτηση για καλλυντικά και προϊόντα για την λάμψη και ομορφιά που παράγονται από αγνά υλικά. Με τον καιρό έχουν φτάσει σε σημείο να ανταγωνίζονται σε μεγάλο βαθμό τα κλασικά προϊόντα περιποίησης.

Πως μπήκαν όμως τα φυτικά προϊόντα στην ζωή μας;

Η ιστορία των φυτικών προϊόντων για την περιποίηση και ομορφιά έχει την βάση της στην αρχαία Αίγυπτο. Εκεί οι Αιγύπτιες έριχναν σταγόνες αρωματικών ελαίων από διάφορα αποστάγματα φυτών και μπαχαρικών μέσα στο λουτρό τους. Πολλές φορές τα άπλωναν στο σώμα τους για να αποκτήσουν λεία και απαλή επιδερμίδα.

Έτσι με την πάροδο των χρόνων δημιουργήθηκαν διάφορα προϊόντα από συστατικά που βρίσκονταν στην φύση. Αυτά είχαν ως στόχο την λάμψη και ομορφιά του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών. Η φύση χαρίζει τον πλούτο της και εμείς μαθαίνουμε τα μυστικά της ανακαλύπτοντας τις ευεργετικές ιδιότητες που μας παρέχει. Χρησιμοποιώντας όλα αυτά τα ποιοτικά φυτικά προϊόντα προσφέρουμε στον ευατό μας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες.

Μπορούν τα φυσικά προϊόντα να οφελήσουν αποτελεσματικά στην λάμψη και ομορφιά μας;

Τα οικολογικά καλλυντικά είναι πιο ευεργετικά για το δέρμα και την υγεία μας. Τα συστατικά από τα οποία αποτελούνται προέρχονται από ελεγμένες βιολογικές καλλιέργειες χωρίς φυτοφάρμακα. Επίσης δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Παρουσιάζουν μεγαλύτερη «συγγένεια» με το δέρμα μας, διεισδύουν καλύτερα λειτουργώντας πιο αποτελεσματικά αφού εμπεριέχουν μεγαλύτερη ποσότητα ενεργών, βιολογικών ενεργών συστατικών που αποτελούν τροφή για την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας.

Πόσο αγνά μπορούν να είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την περιποίηση μας;

Για να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε τα πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα για την περιποίηση σας αρκεί να προσέχετε κάποια πράγματα πριν από την αγορά τους.

  • Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να παρατηρήσετε τη σήμανση των φορέων στη συσκευασία, δηλαδή την ετικέτα. Εκεί θα βρείτε πολλές πληροφορίες για την διαδικασία παρασκευής του συγκεκριμένου προϊόντος.
  • Είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί ένα προϊόν 100% φυσικό, γιατί στα στάδια της παραγωγής του μπορεί να έχουν προστεθεί κάποιες συνθετικές ουσίες. Αυτές οι ουσιές μπορεί να εξασφαλίζουν την ασφαλή συντήρηση στη διάρκεια ζωής του ή να χρησιμεύουν κάπου αλλού. Αν όμως δεν ξεπερνάνε το 5% της συνολικής ουσίας και προέρχονται από εγγεγραμμένες ουσίες που δεν είναι τοξικές ή αλλεργιογόνες το προϊόν μπορεί να χαρακτηριστεί 100% φυσικό.
  • Tο μέγιστο δυνατό όφελος από παραδοσιακές συνταγές με φυσικά προϊόντα μπορείτε να το πετύχετε με προϊόντα που έχουν καλλιεργηθεί βιολογικά και όχι από αυτά που έχουν αναπτυχθεί με συνθήκες τεχνητές, πολύ περισσότερο υπό την επίδραση ορμονών.
  • Τέλος είναι πολύ βασικό να προμηθεύεστε τα προϊόντα από καταστήματα με εμπειρία, τα οποία θα είναι εξειδικευμένα στον τομέα αυτόν και τα οποία θα τα εμπιστεύεστε.

Είναι σημαντικό να παρέχεται στο σώμα και τα μαλλιά σας την κατάλληλη περιποίηση. Για να το πετύχετε αποτελεσματικά δεν αρκεί να χρησιμοποιείτε προϊόντα που επιβαρύνουν την υγεία σας  με διάφορες χημικές ουσίες που περιέχουν. Τα προϊόντα αυτά απορροφώνται από το σώμα σας και αποθηκεύονται στο συκώτι, στα νεφρά και στον εγκέφαλο. Γι’αυτό αποτελούν κίνδυνο για την υγεία σας και την υγεία των παιδιών σας, αν χρησιμοποιηθούν κατά την εγκυμοσύνη. Ακόμη, πολλά από αυτά δοκιμάζονται σε ζώα (υποβάλλονται σε μεγάλες δόσεις καλλυντικών και εφαρμόζονται στη μύτη, το στόμα ή τα μάτια).

Αφήστε τα όλα στην άκρη και ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες που σας παρέχει η φύση μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Το Elixir of Life σας παρέχει μια γκάμα από εξαιρετικά προϊόντα για λάμψη και ομορφιά που έρχεται αμέσως από τον παραγωγό σε σας.

0

Pin It on Pinterest