Επιλογή Σελίδας

Η Qubis – ΚΑΦΤΑΚΗΣ ΕΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεσμεύεται να διατηρεί ενημερωμένη και ακριβή την ιστοσελίδα αυτή. Εάν όμως συναντήσετε οτιδήποτε είναι εσφαλμένο ή ξεπερασμένο, θα το εκτιμούσαμε αν μπορούσατε να μας ενημερώσετε. Παρακαλείσθε να αναφέρετε πού στον ιστότοπο διαβάσατε αυτές τις πληροφορίες. Θα εξετάσουμε το θέμα αυτό το συντομότερο δυνατό. Στείλτε την απάντησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@elixiroflife.gr.

Δεν ευθυνόμαστε για απώλειες λόγω ανακρίβειας ή ατελειών, ούτε για απώλειες που προκύπτουν από προβλήματα που προκαλούνται από ή είναι εγγενή στη διάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου, όπως διαταραχές ή διακοπές στην λειτουργία. Όταν χρησιμοποιούμε φόρμες, προσπαθούμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον αριθμό των απαιτούμενων πεδίων. Για τυχόν απώλειες που έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης δεδομένων, συμβουλών ή ιδεών που παρέχονται από ή για λογαριασμό της Qubis – ΚΑΦΤΑΚΗΣ ΕΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ μέσω αυτής της ιστοσελίδας, η Qubis – ΚΑΦΤΑΚΗΣ ΕΛ. Η ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεν αποδέχεται καμία ευθύνη.

Η χρήση του ιστότοπου και όλων των στοιχείων του (συμπεριλαμβανομένων τυχόν forums) υπόκειται σε όρους χρήσης. Η απλή χρήση αυτής της ιστοσελίδας συνεπάγεται τη γνώση και την αποδοχή αυτών των όρων χρήσης.

Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ανήκουν στην Qubis – ΚΑΦΤΑΚΗΣ ΕΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Η αντιγραφή, η διάδοση και οποιαδήποτε άλλη χρήση αυτών των υλικών δεν επιτρέπεται χωρίς τη γραπτή άδεια της Qubis – ΚΑΦΤΑΚΗΣ ΕΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά σε κανονισμούς νόμων (όπως το δικαίωμα προσφοράς) και εκτός αν το συγκεκριμένο περιεχόμενο υπαγορεύει διαφορετικά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με την προσβασιμότητα στον ιστότοπο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1

Pin It on Pinterest