Εδώ μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Elixir of Life. Αν συνεχίσετε να έχετε απορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για επιπλέον πληροφορίες και για κάθε είδους διευκρίνιση.

Τι είναι όμως το Elixir of Life;

Το Elixir of Life ή αλλιώς ελιξήριο ζωής είναι ένα πρότυπο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικά, αγνά και φυσικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς. Σκοπός είναι ο καταναλωτής να έχει πάντα στην διάθεση του μοναδικά προϊόντα με πολλές ευεργετικές ιδιότητες και ο παραγωγός να βρει έναν χώρο στο διαδίκτυο για να παρέχει αυτά τα προϊόντα. Το Elixir of Life έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς παραγωγούς ανά την Ελλάδα και σας παρέχει προϊόντα μοναδικά και στις καλύτερες τιμές. Εκτός όμως από τα προϊόντα των παραγωγών που σας παρέχουμε, υπάρχει και μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που παράγει η εταιρία μας τα οποία είναι χειροποίητα και από εξαιρετικά αγνά υλικά.

Πως λειτουργεί;

Το Elixir of Life παρέχει στους παραγωγούς την δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα προϊόντα εισάγονται στο κατάστημα μέσω ενός περιβάλλοντος διαχείρισης περιεχομένων που είναι εξαιρετικά απλό. Η πώληση των προϊόντων αυτών γίνεται όπως σε όλα τα άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Η διαχείριση τις λίστας των προϊόντων μπορεί να γίνει από τους παραγωγού ή το αναλαμβάνουμε και εμείς για εσάς.

Τι χρειάζεται για να παρέχω τα προϊόντα μου στο Elixir of Life;

Θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@elixiroflife.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Μετά τον έλεγχο από κάποιον συνεργάτη μας θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας δώσουμε σχετικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες που χρειάζονται για την έναρξη κάποιας συνεργασίας. Εφόσον ολοκληρωθεί η επικοινωνία και προχωρήσει η συνεργασία θα σας παρέχουμε έναν λογαριασμό στο σύστημα επεξεργασίας δεδομένων έτσι ώστε να μπορείτε με εύκολο τρόπο να καταχωρείτε τα προϊόντα σας. Θα υπάρξει σχετική εκπαίδευση από το έμπειρο προσωπικό μας.

Θα παρακαλούσαμε στα μηνύματα σας να μας παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες (στοιχεία επικοινωνίας, δραστηριότητα) έτσι ώστε να μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες έναρξης μιας συνεργασίας πιο άμεσα.

0

Your Cart